P10 Ve P10S Kişiler Senkronizasyonu Kapama

Merhaba,
 
Aşağıda reeder P10 ve P10S telefonlarda Kişiler/Telefon Rehberi ile telefonunuza kurulu Google hesabındaki Kişiler arasında senkronizasyonu nasıl kapatacağınız anlatılmaktadır.
 
7 adımda gerçekleştirebilirsiniz, aşağıda anlatılmıştır, her bir adımın altında ilgili görselini bulabilirsiniz:
 
1- Ayarlar'ı seçiniz:
 

 
 
2- İleri Seviye ayarlar'ı seçiniz:
 
 
3- Hesaplar 'ı seçiniz:
 
 
4- Google'ı seçiniz:
 
 
 
5- Senkronizasyonu kapatmak istediğiniz hesabı seçiniz:
 
6- Kişiler'i bulunuz, yanındaki turuncu düğmeyi, sağa sürükleyiniz:
 
7- Aşağıdaki gibi olmalıdır, bu haliyle kişilerinizin senkronizasyonu durdurulmuştur:
 
Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

Yorumlar

Bir Zendesk Hizmetidir